Najnovije vesti

ŠAPIĆ APELOVAO DA SE PRESTANE SA DOJAVAMA O BOMBAMA: Prestanite da maltretirate decu u školama
Foto: Grad Beograd

ŠAPIĆ APELOVAO DA SE PRESTANE SA DOJAVAMA O BOMBAMA: Prestanite da maltretirate decu u školama

Beograd -

Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda, osudio je neodgovorno ponašanje pojedinaca koji svakodnevno dojavljuju podmetanje bombi u beogradskim školama i tako maltretiraju decu i zaposlene.

- Najljubaznije vas molim i trudiću se da rečima ne pokažem gnev i bes koji me je obuzeo kad su mi i jutros javili da ne prestaju dojave o bombama po beogradskim školama koje već danima traju i kojima se danima maltretiraju sva deca i zaposleni u njima. Apelujem i preklinjem, da prestanete sa ovim i da potražite neko drugo mesto gde ćete skupljati poene pred izbore, a da ostavite škole i decu na miru, jer će se porazboljevati. Nijedna funkcija nije vredna toga da deca umesto na nastavi moraju da provode vreme van škole, da se smrzavaju i ne daj bože razbole, dok se po proceduri ne proveri bezbednost školskih objekata od prijavljenih eksplozivnih naprava. Maltretirajte mene i sve one za koje smatrate da stoje na putu vaše sreće, ali molim vas ostavite decu na miru. Još jednom apelujem da se oni koji se ponašaju neodgovorno dozovu pameti i da decu isključe iz svega ovoga – rekao je Šapić.

On je podsetio da ovo nije prvi slučaj i da je bilo i dojava o bombama i ranije poput vozila u javnom prevozu, ali da je zloupotreba dece nešto beskrupulozno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

17:15

ALEKSANDAR ŠAPIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU KURIR TV: Mene možete da izmerite, ostalima da verujete na reč

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track