Pretučen mladić kod Studentskog doma

Hitna pomoć

Pretučen mladić kod Studentskog doma

Beograd -
Mladić star oko 23 godine imao je krvarenje iz uha, a postoji sumnja da ima prelom baze lobanje i tešku traumu i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra

BEOGRAD - Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je jedna osoba poginula, a pet je povređeno, dok je jedna osoba ozleđena u tuči, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna osoba je poginula, a jedna teže povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22.50 časova u Rušnju, izjavila je Macura. Prilikom pada sa motora poginuo je mlađi muškarac koga su lekari zatekli bez vitalnih znakova i konstatovali smrt. Druga mlađa muška osoba je prilikom pada sa motora imala traumatsku amputaciju i otkinuta mu je leva noga i leva ruka. On je zadobio prelom desne butne kosti, posekotine na licu dubine oko 10 centimetara i prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura. Nesreća se dogodila na magistrali kod stovarišta "Rušanj", a na lice mesta su pozvani MUP i vatrogasci i upućene su dve lekarske ekipe.

Jedan mladić teško je povređen u tuči rano jutros oko 03.00 časa u Studentskom gradu, kazala je Macura. Mladić star oko 23 godine imao je krvarenje iz uha, a postoji sumnja da ima prelom baze lobanje i tešku traumu i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio rano jutros oko četiri časa na raskrsnici ulica Ustaničke i Vojislava Ilića muškarac star oko 21 godine koji se u vozilu nalazio na mestu suvozača zadobio je razderotinu čela i prevezen je u Urgentni centar.

Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu sinoć oko 19.20 časova u Cvijićevoj ulici, navela je Macura. Dete uzrasta 11 godina, putnik, zadobilo je modricu na čelu i otok, a žena stara 55 godina, koja se u vozilu nalazila na mestu suvozača, povredu grudnog koša. Obe osobe su prevezene u Urgentni centar.

U saobraćajnom udesu oko 19.45 časova na uključenju iz ulice Jurija Gagarina na most "Gazelu" povređen je muškarac, vozač star oko 41 godinu. On je zadobio povredu glave i istezanje vrata i prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 108 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom.

Macura je savetovala oprez u saobraćaju, adekvatno oblačenje, uzimanje tečnosti, vitamina i provetravanje prostorija u kojima se boravi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track