KURIR SA "KOBNE" OKRETNICE NA ZVEZDARI: Od 2011. na ovom mestu nižu se saobraćajne nesreće POD BIZARNIM OKOLNOSTIMA! Šta je uzrok?
Foto: Kurir televizija

saobraćAJNa nesreća na zvezdari

KURIR SA "KOBNE" OKRETNICE NA ZVEZDARI: Od 2011. na ovom mestu nižu se saobraćajne nesreće POD BIZARNIM OKOLNOSTIMA! Šta je uzrok?

Beograd -

Na beogradskoj opštini Zvezdara, na okretnici u Čingrijinoj ulici, trolejbus se zakucao u trafiku! Povređenih kako saznajemo nije bilo, ali ova okretnica je prethodnih godina bila kobna za mnoge učesnike u saobraćaju. Tamo se upravo nalazi reporter Kurira Nikola Vujović koji izveštava o skorašnjoj nesreći, ali i o istoriji ove okretnice.

jutarnju
foto: Kurir televizija

- Kao što možete da vidite, oštećeni su metalna ogradica i oluk na maloj pekari koja je zaustavila trolu koja je krenula nizbrdo. Kako se to dogodilo? Dogodilo se da trolejbusi stoje na nizbrdici, otkazala je kočnica, prazna trola je krenula niz nizbrdicu i zaustavila se - udarila je u pekaru ali je materijalna šteta mala.

jutarnju
foto: Kurir televizija

Iako udarac trole u trafiku nije imao ozbiljnijih posledica na ovom mestu godinama unazad se dešavaju neobična saobraćajne nesreće:

- Ono što je još zanimljivo, na ovoj okretnici je da se još od 2011. godine događaju nesreće u okolini i na samoj okretnici.

jutarnju
foto: Kurir televizija

- Najteža nesreća dogodila se 2011. godine kada je "pomahnitali" autobus uleteo u obližnji park kada je stradalo dvoje mladih, dva studenta, 22-godišnji mladić i 19-godišnja devojka dok je njena rođena sestra bila povređena. Još uvek se ne zna uzrok te nesreće i zašto je autobus nije mogao da zakoči tada 2011. godine i izgubljena su nažalost dva mlada života. U godinama nakon toga dosta situacija, dosta bizarnih situacija se dešavalo na ovoj stanici, autobusi su udarali u stubiće, udarali su u zaštitu, u ogradu.

02:30

KURIR SA KOBNE OKRETNICE NA ZVEZDARI! Od 2011. na ovom mestu nižu se saobraćajne nesreće POD BIZARNIM OKOLNOSTIMA! Šta je uzrok?

A šta bi mogli da budu razlozi za česte saobraćajne nesreće na ovom mestu?

- Valjda postoje tri moguća razloga. Jedan je metafizika, da je ova stanica stvarno ukleta kako navode mediji, ili je do nekog mehaničkog problema ili je ljudski faktor. Sada na nadležnima je to da istraže.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:13

Opasan trend se nastavlja: Dečak (11) se vozio zakačen za trolejbus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track