PODSTANARI IZ PAKLA VARAJU STANODAVCE PO SRBIJI: Milivoje prolazi kroz pakao zbog lažnog bračnog para! Pobegli noću iz stana!
Foto: Shutterstock

UŽAS

PODSTANARI IZ PAKLA VARAJU STANODAVCE PO SRBIJI: Milivoje prolazi kroz pakao zbog lažnog bračnog para! Pobegli noću iz stana!

Beograd -

Pojedini stanodavci muku muče sa podstanarima! Milivoje iz Beograda prolazi kroz pakao zbog zbog lažnog bračnog para iz Doboja kojima je izdao stan!

On se požalio na društvenim mrežama i upozorio stanodavce na ovaj par.

- Prevaranti i lopovi, lažni bračni par, ona iz Sremske Mitrovice sa četvoro dece, a on iz Doboja 21 godinu mlađi. Traže stan, mole bez depozita, odlažu plaćanje kirije, pozajmljuju novac od komšija, lažu da ih poslodavci neisplaćuju, mole odlažu, prete i poslodavcima - požalio se Milivoje u grupi "Izdavanje stanova Beograd".

podstanari
foto: Printscreen Facebook

Tvrdi i da bahato troše struju i izbegavaju plaćanje.

- Vrlo drsko i bezobrazno se ponašaju, prljavi i bahati i beže pred otkazni rok. Noću se iseljavaju i kriju, kradu od svakog ponešto, blokiraju telefone i sakrivaju se po selima u Sremu. Poslednje poznate prevare su u Novoj Pazovi, Staroj Pazovi i Batajnici. Poslodavci i stanodavci ih navodno tuku, jure za dugove i prevare, ugroženi su od svih, a zapravo lažu i varaju sve i svakoga. Vrlo loši ljudi - napisao je Milivoje.

On je čak priložio i fotografiju njihovih ličnih dokumenata.

- I kad stanari pitaju što stanodavci traže depozit, traže ga upravo iz ovog razloga - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video:

03:44

SREDIO SAM JOJ STAN, A ONA ME TERA ZBOG OVOGA! Nakon oglašavanja stanodavaca, podstanar žestoko odgovorio: IMAM SVE SNIMLJENO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja