OVA TERASA U BEOGRADU POSTALA JE VIRAL BROJ 1 U SRBIJI, EVO I ZAŠTO! Taman kad pomislite da ste videli sve... Pogledajte sliku!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

gledaju, ne veruju

OVA TERASA U BEOGRADU POSTALA JE VIRAL BROJ 1 U SRBIJI, EVO I ZAŠTO! Taman kad pomislite da ste videli sve... Pogledajte sliku!

Beograd -

Rešen da smanji račun za struju, neko je došao na ideju da svojoj zgradi pomalo izmeni oblik a sopstvenoj terasi da simpatičan izgled

Dobra improvizacija nas često može oduševiti, iznenaditi ali i nasmejati - što je upravo pošlo za rukom nepoznatom vlasniku stana, čija je fotografija terase postala viralna na internetu - i to sa razlogom!

Rešen da smanji račun za struju, neko je došao na ideju da svojoj zgradi pomalo izmeni oblik a sopstvenoj terasi da simpatičan izgled, i to ugradnjom solarnih panela, u, rekli bi smo, nešto slobodnijoj režiji.

Iako tačna lokacija gde je fotografija uslikana nije utvrđena, to nije sprečilo srpske tviteraše da se nasmeju dobrom izumu.

"Ovaj je hakovao EPS" stoji u opisu fotografije koja se našla na Tviter profilu "Acko".

Kako se može videti na samoj fotografiji, neko je čitavu terasu zagradio i "prekrio" kompletom solarnih panela zbog čega je sama terasa, za razliku od one ispod i one iznad potpuno nestala. Međutim, iako improvizacija možda nije sto posto legalna, ono što je sigurno jeste da je vlasniku ovog stana trošak električne struje u padu.

"Nije mogao da trpi poskupljenja"

Fotografija je brzo postala zanimljiva ljudima na Tviteru, koji su u šali komentarisali ovaj izum.

"Ovaj ne plaća ni pekaru hleb", "Karaburma garant", "Pametan, nije više mogao da trpi poskupljenja", "U 'bedi' se razvijaju moždane ćelije, neće sa elitnih lokacija da bude hakera", "Liči na američku ispostavu NSA", "E kakav cirkus", "Kopa bitkoin", "Slobodan čovek! Oštrouman", "Siguran sam da u EPS ni ne znaju šta je ovo pa ga još uvek ne diraju", bili su samo neki od duhovitih komentara ispod ove fotografije.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:47

JEDINI STANOVNIK ZAJEČARA KOJI JE UGRADIO SOLARNE PANELE! Osamdesetih među prvima uveo i podno grejanje, a evo o čemu još sanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track