KURIR SAZNAJE: SINOĆNJI KARAMBOL U CENTRU BEOGRADA NASTAO ZBOG - DOSTAVLJAČA HRANE?! Reporter sa lica mesta otkrio SVE DETALJE
Foto: Kurir televizija, Printskrin/Instagram

KURIR TV

KURIR SAZNAJE: SINOĆNJI KARAMBOL U CENTRU BEOGRADA NASTAO ZBOG - DOSTAVLJAČA HRANE?! Reporter sa lica mesta otkrio SVE DETALJE

Beograd -

Kasno sinoć u Beogradu automobil se zakucao u prodavnicu, a prednji deo vozila pretrpeo je veću materijalnu štetu.

Saobraćajna nesreća dogodila se u centru Beograda, na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, gde se nalazi reporter Kurira Nikola Vujović koji je rekao nešto više o ovom događaju.

- Niko nije teže, niti lakše povređen u ovoj saobraćenoj nesreći. Automobil je sklonjen, ali još uvijek postoje tragovi saobraćajne nesreće, jer je u ovoj saobraćajnoj nezgodi, materijalnu štetu pretrpeo samo automobil. Ali nije moralo tako da se desi, jer je vozač, kako saznajemo, neprilagođenom brzinom pokušao iz Francuske ulice da skrene u cara Dušana, gde je udario u obližnje drvo i potom se zaustavio pred samim izlogom prodavnice. Srećom, materijalna šteta na prodavnici nije pričinjena, jer izlog prodavnice, tj. donji zidić izloga prodavnice je malo viši, tako da automobil nije uspeo da, kako se kolokvijalno kaže, da uđe u prodavnicu - rekao je Vujović i dodao:

03:03

KURIR SAZNAJE: SINOĆNI KARAMBOL U CENTRU BEOGRADA - NASTAO ZBOG DOSTAVLJAČA HRANE?! Reporter sa lica mesta otkrio SVE DETALJE

- Međutim, razgovarali smo sa očevicima sinoćne nesreće. Ako je istina ono što govore, vozač se jeste kretao neprilagođenom brzinom, ali ga je isekao jedan dostavljač hrane, te vozač nije uspeo da skrene na vreme. I ovo nije prvi put da se događa, svi smo svesni problema koje dostavljači hrane na biciklima, na električnim biciklima, motorima i skuterima, znaju da naprave u onoj brzini, kada pokušavaju da ispune kvotu, da dobiju bonus i da hranu što pre dopreme, usled narudžbine koju su dobili.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:01

Saobraćajna nesreća u Novom Pazaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track