PROŠLO JE DVE NEDELJE KAKO SAM SE VRATIO KUĆI IZ SRBIJE, A NE MOGU DA PRESTANEM DA MISLIM O OVOME: Amerikanac zakukao na mrežama!
Foto: TikTok/aaronpalaciosrebel, Shutterstock

planira povratak

PROŠLO JE DVE NEDELJE KAKO SAM SE VRATIO KUĆI IZ SRBIJE, A NE MOGU DA PRESTANEM DA MISLIM O OVOME: Amerikanac zakukao na mrežama!

Beograd -

I dok mnogi žele da ostvare "američki san" daleko od svoje zemlje, Aron Palasios, Amerikanac koji je preko srpske istorije zavoleo srpski narod i našu zemlju, izgleda da mašta o srpskom snu.

Aron iz Filadelfije se nakon provedenih par meseci u Beogradu vratio kući. Međutim, kako svakodnevno ističe u svojim videima na društvenim mrežama, čini se da uskoro planira ponovnu posetu Srbiji i ostajanje u njoj. A šta je ono što mu, nakon dve nedelje nakon odlaska već jako nedostaje iz Beograda objasnio je na svom TikTok profilu.

Aron Palasios
Aron Palasiosfoto: TikTok/aaronpalaciosrebel

Čitava lista nedostajanja

- Prošlo je već dve nedelje kako sam se vratio kući iz Srbije, i ovo su stvari koje mi nedostaju iz Beograda. Nedostaje mi da čujem srpski jezik, iako ga ne razumem u potpunosti. Dobar dan, dobro jutro, hvala, je*i ga... ne mogu da dočekam da naučim i razumem srpski.

Takođe, nedostaje mi da vidim ljude u svakom mogućem trenutku na ulicama. Tamo prosto nije bitno koji je dan u nedelji, uvek možete videti ljude na ulici, u kafićima. Tamo sam primetio da čak i ponedeljkom uveče ljudi ispijaju pića u barovima... kafići su puni. Nema veze što oni rad sutra, ali Srbi vole da uživaju u svom slobodnom vremenu. Pogledajte ovde, bukvalno nema nikog a dva sata je popodne - govori Aron pokazujući prazne ulice Filadelfije.

Naravno, sa listom nedostajanje tu se nije zaustavio, te je nastavio.

U kafani prava magija

- Naravno, nedostaje mi hrana, ne mogu da naručim Karađorđevu šniclu ovde, tako da ću prosto morati da naučim da je pravim. I priznajem, ne mogu da prestanem da mislim o kajmaku svaki put kad imam meso ispred sebe. Tako da, da, vratio sam se kao zavistan od te hrane.

I naravno, nedostaje mi da odem u kafanu, gde se svira ta prelepa srpska muzika, koju iskreno još uvek ne razumem. Ali prava magija odlaska u kafanu je videti Srbe koji pevaju svoju muziku dok se sećaju svoje istorije ili nekih događaja iz prošlosti... ili jednostavno muzikom leče slomljena srca. To mi zaista nedostaje da vidim - rekao je on, te dodao da ovo nisu jedine stvari koje mu nedostaju, i da možemo očekivati puno videa o nedostajanju, jer da, priznaje da obožava Srbiju.

Kurir.rs/ Blic/ Preneo: S.Đ.

Bonus video:

03:08

AMERIKANAC BI VOLEO DA JE SRBIN! Glumac se za vreme pandemije preselio u Beograd, HOĆE DA FILMOVIMA PROMENI SLIKU O NAŠEM NARODU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track