PREVRNUO SE AUTO, ČOVEK NIJE MOGAO DA IZAĐE Drama u Vlajkovićevoj, policija na licu mesta: "Imao je sreće KAO NIKAD" (VIDEO, FOTO)
Foto: Petar Aleksić

PREVRNUO SE AUTO, ČOVEK NIJE MOGAO DA IZAĐE Drama u Vlajkovićevoj, policija na licu mesta: "Imao je sreće KAO NIKAD" (VIDEO, FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - Na uglu Vlajkovićeve i Svetogorske ulice došlo je do saobraćajne nesreće, kada je čovek u automobilu beogradskih tablica udario u parkirani automobil i tom prilikom vozilo se prevrnulo.

Na licu mesta nalaze se vatrogasci, policija i kola Hitne pomoći, međutim, kako saznajemo, nema povređenih lica.

1 / 22 Foto: Petar Aleksić

- Ja sam bio ispred tog parkiranog automobila, strašno kako je udario, inercija ga povukla, nov auto, ali od težine je do toga došlo. Opet je srećna okolnost da nema povređenih - kaže očevidac za Kurir.

00:24

Prevrnuo se automobil u Vlajkovićevoj

Kako saznajemo na licu mesta, povređenih nema, a vozač automobila koji je akter nesreće prošao je bez ikakve povrede, sve vreme je na nogama u razgovoru sa policijom.

Ipak, usled stravične scene usred Beograda, ljudi su zastajkivali da pitaju ima li povređenih zbog onoga što vide, dodajući "čovek je imao sreće kao nikad".

Uviđaj je u toku, na kraju čega će biti jasnije o kolikoj materijalnoj šteti je reč. Za sada je najvažnije da povređenih nema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track