RADNICIMA MENJAČNICE NA MEDAKU PRESELO, PA STAVILI HIT OBAVEŠTENJE: Ko bude pljuvao u prste i lizao ih neće biti uslužen! (FOTO)
Foto: Shutterstock

MOLBE NISU URODILE PLODOM

RADNICIMA MENJAČNICE NA MEDAKU PRESELO, PA STAVILI HIT OBAVEŠTENJE: Ko bude pljuvao u prste i lizao ih neće biti uslužen! (FOTO)

Beograd -

Pljuvanje u prste prilikom brojenja novca nije otišlo u istoriju, mnogi to rade dok broje novčanice, što posebno smeta onima koji sa novcem rade!

Na jednoj menjačnici osvanulo je obaveštenje koje je nasmejalo mnoge korisnike društvenih mreža, ali radnicima ove menjačnice to nije nimalo smešno.

Naime, njima izuzetno smetaju ljudi koji to rade, a kako su naveli, brojna usmena upozorenje nisu urodila plodom, te su rešili da oni koji to čine kažnjavaju tako što im neće pružati usluge.

menjačnica, novac, obaveštenje
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

- Važno upozorenje! Sve molbe, obaveštenja i upozorenje nisu urodili plodom. Stranka koja pljuje u prste i liže prste neće biti uslužena! - navodi se u obaveštenju jedne menjačnice koja se nalazi u naselju Medaković.

Fotografija je objavljena na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

- Jedna zanimljivost - navodi se u opisu fotografije.

Inače, novčanice su pravo leglo bakterija i treba voditi računa o ličnoj higijeni, nakon svakog kontakta sa novcem. Iako su golom oku nevidljive, novčanice koje držimo su prepune bakterija.

Bonus video:

03:20

NOVAC TREBA DA RADI ZA NAS, A NE MI ZA NJEGA Kompletna analiza finansijskog eksperta UŽIVO: Iako, stopirana INFLACIJA IMA UTICAJ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track