VLASNIK PRODAJE STAN ZA 124.000 EVRA, NUDI GA KAO SJAJNU INVESTICIJU: Prodaje nekretninu sa zakupcima, ovolika je mesečna zarada!
Foto: Shutterstock

prodaja

VLASNIK PRODAJE STAN ZA 124.000 EVRA, NUDI GA KAO SJAJNU INVESTICIJU: Prodaje nekretninu sa zakupcima, ovolika je mesečna zarada!

Beograd -

Nedavno je u Beogradu prodat stan od 42 kvadrata zajedno sa stanarima i to na aukciji za devet miliona dinara. Na društvenim mrežama osvanuo joj jedan sličan oglas!

Oglas je objavljen na društvenim mrežama, u grupi "Stanovi Beograd - kupovina, prodaja i iznajmljivanje".

- Prodaja stana sa zakupcima, Beograd Karaburma, zakupljena investiciona nekretnina 124.000 e. Moji stanari su se uselili 11.02.2024 na jednogodišnji ugovor o zakupu na 590 evra mesečno u moj potpuno novi stan sa dve spavaće sobe. To je 7.080 evra godišnji prihod, minus trošak osiguranja imovine na 40 evra i porez na imovinu 100 evra godišnje - naveo je ovaj prodavac.

prodaja, stan
foto: Printscreen Facebook

Dodao je da su sva oprema, aparati, nameštaj potpuno novi.

- Stan je nedavno u potpunosti renoviran u januaru 2024, a sama zgrada je moderna, iz 2014. Grejanje je na struju. Klima. Parking za stanare zgrade sa rampom. Veoma niski režijski troškovi. Stan je uknjižen 1/1 na 52m2 - navedeno je između ostalog u ovom oglasu.

Mnogi korisnici smatraju da taj stan na toj lokaciji ne vredi toliko para.

Bonus video:

11:54

STANJE NEKRETNINA U SRBIJI: Uroš Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track