BEOGRAĐANIN RASKRINKAO PREVARANTSKU STRANICU ZA PRODAJU ODEĆE: Kažu vam jednu cenu, kad vam stigne naplate skuplje! Ovako se peru!
Foto: Profimedia

oprez

BEOGRAĐANIN RASKRINKAO PREVARANTSKU STRANICU ZA PRODAJU ODEĆE: Kažu vam jednu cenu, kad vam stigne naplate skuplje! Ovako se peru!

Beograd -

Mnogi kupci bivaju prevareni prilikom onlajn kupovine, a onlajn prodavci služe se različitim cakama kako bi došli do što više novca!

Jedan Beograđanin nedavno je sa jedne stranice na Instagramu poručio garderobu, rečena mu je jedna cena, a kada mu je odeća stigla naplaćeno mu je dosta skuplje.

- Prevaranti, dogovorite se za jednu cenu oni pošalju skroz drugu cenu uz komentar kao: "U žurbi smo poslali. Izvinite, pošaljite broj tekućeg računa, nadoknadićemo vam." Naravno ništa od toga - naveo je ovaj Beograđanin.

Onlajn Kupovina, prevara
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Njegova poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_".

Iz udruženja za zaštitu potrošača savetuju da prevareni kupci mogu da se pozovu na Zakon o zaštiti potrošača samo ako je trgovac registrovan, a ako nije, onda im ostaje samo da se obrate udruženjima za zaštitu potrošača ili u krajnjem slučaju policiji.

Bonus video:

03:24

NE PRIMAJTE VITAMINSKU INFUZIJU, AKO VAM JE NE DAJE STRUČNO LICE Dr Ana Petrović: Oni koji je nude onlajn obično su NADRILEKARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja