KAMERE SNIMILE NEOBIČAN PRIZOR NA 2 MOSTA U BEOGRADU: Da li je ovo moguće u ovo vreme? (FOTO)
Foto: Naxi kamere printscreen

jutarnji špic

KAMERE SNIMILE NEOBIČAN PRIZOR NA 2 MOSTA U BEOGRADU: Da li je ovo moguće u ovo vreme? (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - U jutrošnjem saobraćajnom špicu u Beogradu kamere su zabeležile neobičan prizor - skoro prazan Brankov most i Gazelu na koju igla nije mogla da padne što se vidi i na snimku.

jutarnji špic
foto: Naxi kamere printscreen

Na Gazeli je delovalo kao da se vozila ne kreću, a kolona za uključenje iz grada za Novi Beograd potpuno je stajala.

Situacija je posebno bila neobična jer je reč o času kada je radno vreme uveliko počelo, čak i ono od 9 časova pa čudi otkud toliki broj automobila na mostu, mada je veliki broj njih, verovatno, i službenih.

jutarnji špic
foto: Naxi kamere printscreen

AMSS: Zastoj saobraćaja moguć na putevima ka većim gradovima, zadržavanja teretnih vozila na granici

Saobraćaj se na autoputevima u Srbiji odvija bez vanrednih prekida osim na prilazima većih gradova gde može biti uobičajenih zastoja koji su karakteristični na početku radne nedelje, dok na granici ima zadržavanja za teretna vozila, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Teretna vozila na prelazima Kelebija i Batrovci na izlazu iz zemlje čekaju po tri sata, na Preševu dva sata, na Horgošu sat i po i na prelazu Šid oko sat, naveo je AMSS.

Nema zadržavanja na naplatnim rampama i na graničnim prelazima za putnička vozila. Prohodnost saobraćaja je dobra na prioritetnim putevima, dok zbog hladnog vremena i mogućeg slabog mraza na putevima u planinskim predelima može biti opasnosti od proklizavanja točkova.

Upozorava se i na maglu pored reka, u kotlinama, klisurama i preko planinskih prevoja jer su na tim mestima pored slabije vidljivosti i kolovozi vlažni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track