Saobraćaj usporen na Pančevcu
Foto: KURIR

Saobraćaj usporen na Pančevcu

Beograd -
Saobraćaj je pojačan i u Bulevaru despota Stefana i na Lazarevačkom drumu i Savskoj magistrali u pravcu prema centru Beograda

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu jutros je najusporeniji na Pančevačkom mostu i na Zrenjaninskom putu u pravcu prema centru glavnog grada, izjavio je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Vlada Ivetić.

Saobraćaj je pojačan i u Bulevaru despota Stefana i na Lazarevačkom drumu i Savskoj magistrali u pravcu prema centru Beograda, rekao je Ivetić i dodao da trenutno u glavnom gradu nema većih gužvi.

Na beogradskim ulicama je 1.314 vozila javnog gradskog prevoza - 121 tramvaj, 94 trolejbusa i 1.099 autobusa, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Zbog radova u Gandijevoj ulici vozila javnog gradskog prevoza na linijama 95 i 89 saobraćaju izmenjenom trasom u smeru ka Novom Beogradu, odnosno Ulicom Jurija Gagarina do Nehruove i potom se vraćaju na redovnu trasu.Sa Beogradske autobuske stanice je planirano 650 polazaka, dok je "Lasta" planirala da 592 vozila ostvare 6.247 polazaka, rečeno je u dispečerskim službama tih preduzeća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track