Završena drama, odloženo iseljenje vatrogasca
Foto: BETA

Završena drama, odloženo iseljenje vatrogasca

Beograd -
Z.M je posle odlaganja iseljenja izašao na terasu i pozdravio građane koji su se okupili da ga podrže nameri da ne dozvoli prinudno iseljenje

BEOGRAD- Prinudno iseljenje vatrogasca Z.M. iz stana u Višinjićevoj 9 u beogradskom naselju Dorćol, koji je pretio da će se zbog toga zapaliti, odloženo je zbog procene policije da bi iseljenje bio veliki rizik.

Z.M je posle odlaganja iseljenja izašao na terasu i pozdravio građane koji su se okupili da ga podrže nameri da ne dozvoli prinudno iseljenje.

Ispred zgrade su se okupili i drugovi i drugarice njegove dece koji su ga takođe podržali. Z.M. je u stanu bio sa suprugom R.M. i dvoje maloletne dece kada su došli sudski izvršitelji.

"Mi nemamo gde osim na ulicu. Kupili smo stan od investitora pre 13 godina, imamo sve papire i do ove godine nas niko nije obavestio da bilo ko potražuje našu imovinu.

Borili smo se svim sredstvima za ono što nam po svakom pravu pripada, umorni smo od svega. Uhvati li se neko za našu kvaku, nemam izbora, skočiću kroz prozor", rekla je R.M, supruga vatrogasca.

Advokatica Milica Đurković koja takođe tvrdi da poseduje svu dokumentaciju za stan, rekla je da je sudskim izvršiteljima saopšteno da policija ne može bezbedno da sprovede iseljenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track