Predškolci organizovali akciju Srcem u svet

Novi Beograd

Predškolci organizovali akciju Srcem u svet

Beograd -
Predškolci iz vrtića 11 april ispred opštine Novi Beograd održali su Beograd humanitarnu priredbu u okviru akcije „Srcem u svet”, kako bi sakupili novac potreban za lečenje njihove drugarice Teodore

BEOGRAD - Deca iz vrtića Predškolske ustanove „11. april” održala su ispred zgrade opštine Novi Beograd humanitarnu priredbu u okviru akcije „Srcem u svet”, kako bi sakupili novac potreban za lečenje njihove drugarice Teodore.

Trogodišnjoj devojčici koja ide u jedan od vrtića zbog teške bolesti koja je zahvatila oba bubrega za dalje lečenje neophodna je složena operacija koja se jedino može izvrši u SAD-u, na Zdravstveno naučnom institutu „STJude” u Memfisu.

Dok su deca izvodila program posvećen Teodori, na štandovima sa dečjim rukotvorinama građanima su deljene uplatnice, tako da su novac mogli odmah da uplate i tako daju svoj doprinos ovoj plemenitoj akciji.

Svi zainteresovani građani mogu da doniraju sredstva putem uplatnice, na posebno otvoren žiro račun. Broj računa i drugi podaci za uplatu mogu se preuzeti sa sajta opštine Novi Beograd i Preškolske ustanove „11.april”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track