Artiljero: Vidić vraća slavu Zvezdi

Premijera

Artiljero: Vidić vraća slavu Zvezdi

Beograd -
Priča o ogromnoj želji jednog tinejdžera da ostvari san koji bi mu promenio život - da vrati Nemanju Vidića u „Zvezdu“, premijerno će biti prikazana večeras u Centru „Sava“.

BEOGRAD - Artiljero, film scenariste i reditelja Srđe Anđelića, premijerno će biti prikazan u Beogradu večeras u Centru „Sava", a od 1. novembra će biti na redovnom repertoaru.

Ostvarenje u kombinaciji komedije, melodrame, ljubavne priče, fikcije i prikaza naše turobne stvarnosti priča je o momku koji živi na margini društva, ali ima ideju, odnosno san koji želi da ostvari svim sredstvima.

Glavni lik Mali (Jovan Kolarić) odrastao je uz priče starijeg brata, bivšeg vođe navijača (Nebojša Glogovac) o uspesima „Zvezde", a sada gleda brata i njegove ortake kako se dosađuju uz pivo, bez energije i radosti. Mali zato planira da vrati u „Zvezdu" svog heroja iz detinjstva - fudbalera Nemanju Vidića.

Malom se pridružuje Ana (Ana Konjović), moderna devojka koju privlači njegov entuzijazam. Ona mu pomaže i istovremeno snima mobilnim telefonom film o njihovoj ljubavnoj priči.

Glumačku ekipu filma čine i Petar Božović, Boris Jager, Iva Kosovac, Zoran Cvijanović, Vujadin Milošević, Goran Radaković, Predrag Bjelac, Danijela Vranješ, Boris Milivojević, Balša Đogo, Marko Jocić i drugi.Kako je najavljeno, Vidić bi trebalo da prisustvuje premijeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja