Neophodno stvaranje kontakata između studenata i kompanija

JobFair 12

Neophodno stvaranje kontakata između studenata i kompanija

Beograd -
Skup, u formi okruglog stola, organizovan je u okviru sajma poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "JobFair 12 gde je ukazano na neophodnost stvaranja kontakata budućih diplomaca sa kompanijama

BEOGRAD- Na beogradskom Arhitektonskom fakultetu danas je održan skup posvećen zapošljavanju studenata tehičkog i elektrotehničkog profila na kome je ukazano na neophodnost stvaranja kontakata budućih diplomaca sa kompanijama.

Skup, u formi okruglog stola, organizovan je u okviru sajma poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "JobFair 12 - Kreiraj svoju budućnost!", na temu "Koja se znanja i veštine, pored struke, traže od mladih inženjera?".

Cilj sajma, koji je otvoren u ponedeljak je i da spreči "odliv mozgova" po kome je Srbija prepoznata u proteklih dvadesetak godina uz istovremeno omogućavanje zapošljavanja mladih.

Sajam, koji se održava osmi put, su podržali i Ministarstvo omladine i sporta i Nacionalana služba zapošljavanja kao i brojne kompanije na čemu su im se organizatori zahvalili.

Organizator sajma je Udruženje studenata elektrotehnike "BEST", a održavanje su podržali i Fondacija princa Aleksandra II Karađorđevića, Fondacija Ana i Vlade Divac ...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track