Najnovije vesti

Odbornici u petak raspravljaju o metrou

Skupština grada

Odbornici u petak raspravljaju o metrou

Beograd
Odbornici na sednici u petak će raspravljati o Predlogu studije opšteg koncepta metro sistema grada Beograda

BEOGRAD - Skupština grada Beograda održaće u petak sednicu na kojoj će se razmatrati Predlog studije opšteg koncepta metro sistema grada Beograda, Predlog o izmenama Odluke o komunalnom redu u gradu, kao i Predlog o izmeni Zaključka o pristupanju promeni Statuta grada Beograda.

Pred odbornicima će se naći i Predlog plana detaljne regulacije kompleksa Kliničko-bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović-Dedinje", planovi detaljne regulacije za stambene blokove između ulica Cara Dušana, Ugrinovačke i Laze Jovanovića u opštini Zemun, planovi regulacije za raskrsnicu "Krivaja", kao i novi prilaz groblju u Lazarevcu.

Odbornici će razmatrati i Predlog odluke o načinu postupanja sa stvarima koje su u javnoj svojini grada Beograda, na kojima Beograd ima svojinska ovlašćenja, dodaje se u saopštenju.

Na dnevnom redu Skupštine naći će se i predlozi za razrešenja i imenovanja direktora i vršioca dužnosti direktora, kao i članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...