PUPS sa SNS o promeni vlasti u Beogradu

Počinju razgovori

PUPS sa SNS o promeni vlasti u Beogradu

Beograd -
Pokreće se pitanje promene u vlasti u Beogradu, razgovaraćemo sa SNS i videćemo šta oni nude i šta hoće", rekao je Rančić u Skupštini grada Beograda

BEOGRAD - Odbornik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Profir Rančić izjavio je u Skupštini grada da se pokreće pitanje promene vlasti u Beogradu i da će o tome razgovarati sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

"Pokreće se pitanje promene u vlasti u Beogradu... Razgovaraćemo sa SNS i videćemo šta oni nude i šta hoće", rekao je Rančić novinarima u Skupštini grada Beograda.

Upitan da li im je SNS do sada nešto ponudila kada je reč o vlasti u Beogradu, Rančić je kazao da mu nije poznato da su do sada vođeni "bilo kakvi razgovori".

"Ostaje da vidimo šta će ponuditi i mi ćemo se onda opredeljivati", rekao je Rančić.

Upitan da li će menjati partnera u Beogradu, Rančić je kazao da to zavisi od toga da li će se poboljšavati i nastaviti socijalna politika.

"Od toga zavisi i naše opredeljenje", naveo je Rančić i dodao da će se u PUPS-u ponašati u skladu sa interesima te partije i u skladu sa odlukom partijskih organa.

Kako je naveo, koalicija koja je na vlasti ostaće dok se ne ostvare uslovi za eventualne promene.

"Na nivou grada imamo pozitivne rezultate po pitanju socijalne politike i mi ćemo se u svakoj koaliciji zalagati za kvalitetnu socijlanu politiku", rekao je Rančić.

SNS: Sledeće nedelje o promeni vlasti u Beogradu

Šef Odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini grada Aleksandar Jovičić potvrdio je danas da će ta partija sledeće nedelje na najvišem nivou rukovodstva stranke govoriti o promeni vlasti u Beogradu. "SNS će osluškivati volju građana i orijentisati se prema onome šta oni misle. Detaljno ćemo analizirati da li su zadovoljni vlašću u Beogradu", rekao je Jovičić novinarima u Skupštini grada Beograda pre početka sednice.

Upitan kako će SNS ubediti Partiju ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) da pređe na njihovu stranu u Beogradu, Jovičić je kazao da će se time baviti najviše rukovodstvo stranke.

"Zašto mislite da nemamo dovoljno odbornika, sačekajte nedelju dana i dobićete odgovor", rekao je Jovičić odgovarajući na pitanje novinara kako će preslikati vlast u Beogradu po republičkom modelu, ako nemaju dovoljan broj odbornika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja