Izmena saobraćaja na raskrsnici Ruzveltova – Kraljice Marije

Radovi

Izmena saobraćaja na raskrsnici Ruzveltova – Kraljice Marije

Beograd -
Zbog popravke tramvajskih šina u zoni raskrsnice Ruzveltova – Kraljice Marije od subote, 10. novembra, u ponoć do srede, 14. novembra, doći će do izmena u saobraćaju

BEOGRAD - Zbog radova na popravci tramvajskih šina u Ruzveltovoj ulici u zoni raskrsnice Ruzveltova – Kraljice Marije i u delu Ulice kraljice Marije (od Ruzveltove do Ivankovačke) od subote, 10. novembra, u ponoć do srede, 14. novembra, u 3.30 časova doći će do izmena u saobraćaju.

Biće onemogućeno vozilima koja, dolazeći iz smera centra grada Ulicom kraljice Marije, žele da produže pravo prema Bulevaru kralja Aleksandra (zgradi G.O. Zvezdara).

Isto tako biće onemogućeno i vozilima koja dolazeći Ulicom kraljice Marije iz smera Bulevara kralja Aleksandra žele produže pravo prema centru grada. Zabranjeno je i skretanje vozilima koja dolazeći iz smera centra grada Ulicom kraljice Marije žele da skrenu levo u Ruzveltovu ulicu u smeru prema Ulici Mije Kovačevića (Novom groblju), kao i vozilima koja se kreću Ruzveltovom ulicom iz smera Bulevara kralja Alekandra (Vukovog spomenika) da skrenu u Ulicu kraljice Marije. U ovom periodu biće zatvoren izlaz iz Ivankovačke ulice u ulicu Kraljice Marije.

Zbog ovih radova tramvaji sa linije 2 će u smeru od Trga Slavija ka Dorćolu umesto preko Vukovog spomenika, saobraćati sledećim ulicama: Beogradska – Starine Novaka i dalje redovnom trasom. Na unutrašnjem krugu tramvaji na liniji 2 će saobraćati redovnom trasom. Tramvajska linija 5 se ukida, a tramvaji sa linije 12 saobraćaće na skraćenoj trasi Banovo brdo – Tašmajdan i nosiće oznaku 12L.

Autobusi sa linije 65 će u smeru ka Zvezdari saobraćati sledećom trasom: Terazijski tunel – Dečanska – Trg Nikole Pašića – Bulevar kralja Aleksandra – Ruzveltova i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru autobusi neće menjati trasu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track