Mladić ranjen u nogu u Malom Mokrom Lugu
Foto: Kurir

Hitna pomoć

Mladić ranjen u nogu u Malom Mokrom Lugu

Beograd -
Prostrelnom ranom desne butine prebačen na reanimaciju u Urgentni centar

BEOGRAD - U Malom Mokrom Lugu noćas je iz vatrenog oružja ranjen 19-godišnji mladić, a tupim predmetom je na istom mestu povređen još jedan muškarac, rečeno je jutros u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Mladić je pogođen oko pola sata posle ponoći i on je s prostrelnom ranom desne butine prebačen na reanimaciju u Urgentni centar. Tom prilikom povređen je i jedan 17-godišnji mladić, ali ne iz vatrenog oružja, već su mu tupim predmetom nanete povrede i takođe je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar. On je zadobio udarac u glavu i nakon dolaska lekarske ekipe nije mogao da rekonstruiše događaj.

Kako su rekli u Hitnoj pomoći, u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile tokom noći na ulicama Beograda povređeno je šest osoba. Jedan muškarac je povređen u gradskom prevozu u Dušanovoj ulici u Zemunu, a u Ulici Prvoboraca je prilikom prevrtanja automobila povrede glave zadobio mladić od oko 20 godina i on je zbrinut u Urgentnom centru. U Ulici Goce Delčeva oko 20.25 u saobraćajnoj nesreći su povređene dve osobe. Žena od 32 godine je zadobila povrede glave i kolena, a povređen je i dečak koji je bio s njom u automobilu. On je sa povredom glave zbrinut u Urgentnom centru.

Kod beogradskog Centra "Sava" u Ulici Milentija Popovića povređene su dve žene. Jedna žena je povređena kao pešak. Obe su zbrinute u Urgentnom centru. Hitna pomoć je tokom noći obavila 110 intervencija, od čega 17 na javnom mestu. Pomoć lekara najviše su tražile osobe obolele od astme i srčani bolesnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track