Saobraćaj najintenzivniji na Pančevcu

Zastoja nema

Saobraćaj najintenzivniji na Pančevcu

Beograd -
Vozila na liniji 709 saobraćaju izmenjenom trasom zbog radova na saobraćajnici T6

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu je jutros pojačan na Pančevačkom mostu, u Bulevaru Despota Stefana, u delu od Banovog brda i Čukaričke padine prema centru grada i na Lazarevačkom i Obrenovačkom drumu, ali za sada u prestonici nema gužvi.

Kako je izjavila dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Zorica Milić, saobraćaj je trenutno najintenzivniji na Pančevačkom mostu u oba smera, pogotovu u pravcu centra Beograda.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.305 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 121 tramvaj, 86 trolejbusa i 1.1098 autobusa. rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd".

Vozila na liniji 709 saobraćaju izmenjenom trasom zbog radova na saobraćajnici T 6. Ona saobraćaju od okretnice u Zemunu, Novom Gradu ulicama Krajiška, Geteova, Prvomajska, Pazovački put, Senjksa, Ugrinovačka, T 6 i dalje redovnom trasom, istakli su u dispečerskoj službi GSP-a, uz napomenu da vozila na liniji 22 i dalje ne saobraćaju zbog radova.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 637 polazaka, a "Lasta" je planirala da 600 vozila ostvare 6.243 polaska, rečeno je u dispečerskim službama tih preduzeća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track