Teže povređen muškarac na novosadskom putu

Hitna pomoć

Teže povređen muškarac na novosadskom putu

Beograd -
Zadobio je višestruki prelom desne potkolenice, sitne posekotine na čelu i prevezen je u Urgentni centar

BEOGRAD - Tokom protekle noći i jutra u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno, od kojih jedna teže, izjavila je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Muškarac star oko 51 godinu teže je povređen u saobraćajnom udesu koji se dogodio rano jutros u 4.35 sati na novom novosadskom autoputu kod NIS-ove pumpe.

On je zadobio višestruki prelom desne potkolenice, sitne posekotine na čelu i prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 3.20 sati u Vojvođanskoj ulici u Surčinu, muškarac star oko 30 godina zadobio je povredu ramena i vrata i prevezen je u KBC Bežanijska Kosa.

Rano jutros oko 3.15 sati dogodio se i saobraćajni udes u Ulici Marijane Gregoran u kojem je mladić star oko 23 godine zadobio povredu glave i kolena i prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 21.20 časova u Ulici Vladimira Popovića. Muškarac star oko 29 godina zadobio je povredu glave i ramena, ažena stara oko 31 godinu povredu glave. Oboje su prevezeni u Urgentni centar, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 110 intervencija od kojih 20 na javnom mestu, a za protekla 24 sata ukupno 243 intervencije od kojih 71 na javnom mestu.Portparol Hitne pomoći je istakla da su pomoć lekara tražile sve vrste bolesnika.

Macura je savetovala sugrađanima da povedu računa o zdravlju, posebno astmatičari i reumatičari kojima ne odgovaraju trenutne vremenske prilike. Takođe, i relativno zdrave osobe mogu imati blagu nesanicu, razdražljivost i glavobolju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track