GSP: Vozač priklještio vratima putnicu, devojka tukla kontrolora

Incidenti u prevozu

GSP: Vozač priklještio vratima putnicu, devojka tukla kontrolora

Beograd -
Dve mlađe devojke u četvrtak bile su akterke dva neobična incidenta od kojih se jedna dogodio u autobusu, a drugi u tramvaju

BEOGRAD – Putnica Milica M ( 24) izjavila je da je u četvrtak bila žrtva bahatog vozača autobusa na liniji 23, koji je zatvorio vrata dok je ulazila u autobus i nastavio da vozi ne obazirući se na njeno zapomaganje.

Ona je rekla da je levom nogom već zakoračila u autobus, kada je vozač izneanda zatvorio vrata koja su devojku priklještila, ona je tada kako navodi levu nogu uspela izvući, ali joj je ostala leva ruka zaglavljena, kada je krenula da se vuče zajedno sa autobusom, a ruku je uspela tek isčupati u zadnjem trenutku.

Ona kaže da je ceo slučaj prijavila GSP i dodala da je vozač sve vreme dok je bila zaglavljena na vratima gledao u retrovizor.

S druge strane u GSP tvrde da žalbu još nisu dobili, ali da će ceo slučaj ispitati

Između ostalog kontrolor Bus plusa u četvrtak popodne opet se našao na meti napada, ovaj put u tramvaju na liniji 13 kada je devojka koja je uhvaćena bez karte šutnula u međunožje kontrolora, a zatim pobegla.

To ne bi bilo ništa neobično da se prema nezvaničnim izvorima nije dogodilo na očigled njene majke , koja je ostala u tramvaju i sačekala policiju.

Napad se dogodio kada je kontrolor prišao ženi i njenoj ćerci i od njih zatražio kartice na pregled.

Pošto devojka nije imala karticu, kontrolor je zatražio da devojka izađe na stanici kod Sajma i napusti tramvaj što je ona odbila, pa je usledila rasprava koja se okončala šutom u međunožje.

Pozvana je policija i Hitna pomoć, a devojčicina majka je sačekala policiju koja je obavila razgovor sa povređenim kontrolorom i majkom devojke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track