NA IVICI KOLAPSA: Vozila mile po Beogradu
Foto: Beta.

Sneg stvara probleme

NA IVICI KOLAPSA: Vozila mile po Beogradu

Beograd -
Sneg koji od jutros ne prestaje da pada, usporio je saobraćaj u prestonici. Bilo je i manjih izmena u trasama pojedinih linija GSP

BEOGRAD - Sneg koji neprestano pada u Beogradu stvorio je probleme u funkcionisanju saobraćaja, rečeno je u dispečerskim službama Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" i u udruženju "Žuti taksi".Zbog snega, koji otežava saobraćaj, bilo je problema i manjih izmena u trasama pojedinih linija GSP-a, ali se uprkos tome saobraćaj za sada obavlja bez zastoja, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd".

Sneg koji danas pada u Beogradu stvorio je kolaps u čitavom gradu i u centru grada saobraćajnice su prohodne, ali se vozila veoma sporo kreću, a teška je situacija u Kumodražu i okolnim pojedinim naseljima, rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi "Žutog taksija".

Sneg je usporio saobraćaj, pogotovu kod Autokomande, na Pančevačkom mostu, pored sajma, na autoputu kroz prestonicu, kao i na Brankovom mostu, izjavio je ranije dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Milan Simić.

Sneg je stvorio kolone iz pravca Autokomande ka Ustaničkoj ulici i na skretanju za autoput za Novi Beograd, rekao je Simić.

Sneg je stvorio kolone i na Pančevačkom mostu i usporio saobraćaj u delu od Banovog brda pored Beogradskog sajma u pravcu prema centru grada i na autoputu od Plavog mosta ka zgradi Hitne pomoći, rekao je Simić i dodao da je saobraćaj pojačan i na Brankovom mostu, u pravcu prema centru Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track