Beograđani uništavaju novogodišnje ukrase

Vandalizam

Beograđani uništavaju novogodišnje ukrase

Beograd -
Tokom prethodnih dana desilo se nekolika slučajeva kidanja i krađe novogodišnjih ukrasa na više lokacija u Bulevaru kralja Aleksandra, pa je JKP "Javno osvetljenje" zamolilo građane da ne uništavaju praznične dekoracije na ulicama i trgovima

BEOGRAD - Preduzeće "Javno osvetljenje" apelovalo je danas na Beograđane da čuvaju novogodišnje ukrase, koji su nedavno postavljeni na brojnim lokacijama glavnog grada.Tokom prethodnih dana desilo se nekolika slučajeva kidanja i krađe novogodišnjih ukrasa na više lokacija u Bulevaru kralja Aleksandra, pa je to preduzeće zamolilo građane da ne uništavaju praznične dekoracije na ulicama i trgovima.

"Apelujemo da se svaki pokušaj uništavanja ukrasa, koji su zajednička imovina svih građana Brograda, prijave komunalnoj policiji", navedeno je u saopštenju, u kome se dodaje da uočena oštećenja građani mogu da prijave dežurnom u tom preduzeću na telefone 4405100 ili 0692024000.

Iz tog preduzeća podsećaju da su iz budžeta grada Beograda za namenu prazničnog ukrašavanja Beograda ove godine izdvojena značajna sredstva i da je namera gradske uprave bila da Beograd blista u prazničnom ruhu od 19. decembra do 27. januara.

Praznični ukrasi, koje tokom godine JKP "Javno osvetljenje" reparira i čuva u svojim magacinima, treba da posluže još godinama za svečane dane glavnog grada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track