Pokloni za inostrane posetioce Beograda

Tokom novogodišnjih praznika

Pokloni za inostrane posetioce Beograda

Beograd -
Poklon paketi se sastoje od pripejd SIM kartice i prazničnog paketa Vip mobajl operatora, taksi vaučera za svaku desetu gratis vožnju i informacija o korisnim telefonima koji turistima mogu zatrebati tokom boravka u Beogradu

BEOGRAD - Turistička organizacija Beograda (TOB) saopštila je da od danas počinje poklanjanje paketa stranim gostima koji posete Beograd tokom novogodišnjih i božićnih praznika.Paketi će se deliti do 15. januara 2013. u turističkim informativnim centrima, kao i kućici TOB-a na Trgu Republike u okviru manifestacije "Trg otvorenog srca", i to stranim posetiocima koji odgovore na pitanje koje će biti objavljeno na zvaničnoj fejsbuk strani TOB-a facebook.com/visit.belgrade.

Poklon paketi se sastoje od pripejd SIM kartice i prazničnog paketa Vip mobajl operatora, brošure sa uputstvom o korišćenju *BTI (*284) broja, taksi vaučera za svaku desetu gratis vožnju i informacija o korisnim telefonima koji turistima mogu zatrebati tokom boravka u Beogradu.

Akcija nosi naziv "Ja sam beogradska zvezda" i želi da olakaša boravak stranih turista u Beogradu, pružajući im mogućnost da preko domaćeg operatora pozivaju brojeve korisnih službi i usluga po ceni poziva lokalnog fiksnog broja, ali i da promoviše Beograd kao evropsku prestonicu koja koristi tu uslugu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track