Paketići od bajkera za mališane iz Sremčice

Moto Deda Mraz

Paketići od bajkera za mališane iz Sremčice

Beograd -
Više od 150 bajkera jutros se okupilo ispred Gradske Skupštine, odakle su krenuli u Sremčicu, gde će se štićenici doma ukrcati u autobuse GSP "Beograd" i u pratnji motociklista otići u osnovnu školu "Kralj Petar II Karađorđević" na Vračaru

BEOGRAD - Asocijacija motociklista Srbije organizovala je danas tradicionalnu humanitarnu akciju "Moto Deda Mraz" tokom koje će mališanima u Domu za decu ometenu u razvoju "Sremčica" podeliti paketiće i organizovati prigodan novogodišnji program.

Više od 150 bajkera jutros se okupilo ispred Gradske Skupštine, odakle su krenuli u Sremčicu, gde će se štićenici doma ukrcati u autobuse GSP "Beograd" i u pratnji motociklista otići u osnovnu školu ""Kralj Petar II Karađorđević"" na Vračaru, koja je ovogodišnji partner akcije.

U školi će mališanima biti podeljeni paketići, a planirano je da se održi i pozorišna predstava i rok koncert. Predsednik Asocijacije motociklista Srbije Ivan Pavlović rekao je da se motociklisti tradicionalno, poslednje subote u mesecu okupljaju ispred gradske skupštine, kako bi bili Deda mrazovi na motorima u sklopu akcije koju organizuju već šest godina.

"Ove godine, baš kao i prošle, planiramo da odemo po decu u Sremčicu. Odatle ćemo ih pokupiti autobusima gradskog prevoza i sa njima otići do osnovne škole "Kralj Petar Drugi Karađorđević" na Vračaru gde će biti organizovan program za njih", rekao je Pavlović dodajući da bi u akciji trebalo da učestvuje više od 200 motociklista.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track