Trka Deda Mrazeva zatvara saobraćaj u centru Beograda
Foto: Zorana Jevtić

Od 8 do 15

Trka Deda Mrazeva zatvara saobraćaj u centru Beograda

Beograd -
Za saobraćaj će biti zatvorene ulice Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva

BEOGRAD - Zbog manifestacije "Beogradska trka Deda Mrazeva", od 8 do 15 časova, za saobraćaj će biti zatvorene ulice Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva, saopštio je gradski Sekretarijat za saobraćaj.

U ulicama Kneza Miloša, Resavskoj, Svetozara Markovića i Kralja Milutina saobraćaj će se obavljati u redovnom režimu.

U vreme manifestacije, trolejbusi sa linija 19, 21, 22 i 29 saobraćaće od Slavije do perifernih terminusa (kao lokalne linije), dok će autobusi sa linija 24, 26, 37 i 44 saobraćati u oba smera trasom: Trg Republike - Makedonska - Dečanska - Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama.

Autobusi sa linija 37 i 44, u smeru ka periferiji, koristiće stajalište "Trg Republike" sa autobuskim linijama 24 i 26, autobusi sa linije 27 će u smeru ka Trgu Republike saobraćati delimično izmenjenom trasom: Bulevar kralja Aleksandra - Dečanska - Makedonska - Trg Republike, dok će autobusi sa linije 31 saobraćati na relaciji Trg Slavija - Konjarnik.

Tradicionalna, peta po redu "Beogradska trka Deda Mrazeva" počeće u 13 sati sa platoa kod Terazijske česme, a pre toga predviđene su prateće manifestacije, kao i akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track