Princeza Katarina predala pomoć deci bez roditelja
Foto: KURIR

Donacija

Princeza Katarina predala pomoć deci bez roditelja

Beograd -
Zahvaljujući ovoj donaciji, svako dete u domu "Jovan Jovanović Zmaj" dobilo nove jastuke, jorgane, peškire, zatim odeću i obuću - trenerke, jakne, cipele, kao i bojice, markere

BEOGRAD - Princeza Katarina Karađorđević predala je danas vrednu donaciju Domu za decu bez roditeljskog staranja "Jovan Jovanović Zmaj", koju je obezbedila humanitarna organizacija "Lajflajn" Čikago, saopšteno je iz Kancelarije Karađorđevića.

Princeza Katarina je ovaj dom posetila zajedno s predsednicom Upravnog odbora humanitarne organizacije "Lajflajn" Čikago Keti Fenslou.

Zahvaljujući ovoj donaciji, svako dete u domu dobilo je nove jastuke, jorgane, peškire, zatim odeću i obuću - trenerke, jakne, cipele, kao i bojice, markere.

Centralna kuhinja koja se, takođe, nalazi u okviru Doma i hrani više od 600 dece u beogradskim domovima za nezbrinutu decu ovom donacijom je opremljena novom mašinom - mešalicom za testo, kolače, hleb, koja će omogućiti kvalitetno i brzo spremanje hrane.

Osim toga, za kuhinju su obezbeđena i tri kompleta polica od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika, koje služe za pravilno skladištenje hrane, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja