Još 22 stana u Stepi Stepanović za pripadnike vojske

Još 22 stana u Stepi Stepanović za pripadnike vojske

Beograd -
Ključeve novoizgrađenih stanova bivšim i sadašnjim pripadnicima sistema odbrane uručila je u ime ministra odbrane Aleksandra Vučića pomoćnica ministra za materijalne resurse Jasminka Todorov

BEOGRAD - Na lokaciji bivše kasarne "Vojvoda Stepa Stepanović" u beogradskom naselju Voždovac danas su još 22 aktivna i penzionisana pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije dobili ključeve od stanove.

Ključeve novoizgrađenih stanova bivšim i sadašnjim pripadnicima sistema odbrane uručila je u ime ministra odbrane Aleksandra Vučića, pomoćnica ministra za materijalne resurse Jasminka Todorov.

Todorov je čestitala svima koji su danas dobili ključeve novih stanova, poželevši da u njima sa svojim porodicama što duže uživaju, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije uselili su do danas 114 porodica svojih aktivnih i penzionisanih pripadnika u naselje "Stepa Stepanović".

Na lokaciji nekadašnje kasarne, na površini od 42 hektara, gradi se stambeno-poslovni kompleks sa 4.616 stanova, 156 lokala, 1.430 garažnih i 3.300 otvorenih parking mesta.

Ministarstvu odbrane pripada 21 odsto bruto površine prostora za rešavanje stambenog pitanja pripadnika Vojske Srbije, podseća se u saopštenju objavljenom na internet stranici tog ministarstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja