Deo Jurija Gagarina u petak zatvoren za saobraćaj
Foto: KURIR

Od 7 do 12 časova

Deo Jurija Gagarina u petak zatvoren za saobraćaj

Beograd -
Zbog betoniranja noseće konstrukcije u navedenom periodu biće onemogućeno vozilima koja se kreću Ulicom Jurija Gagarina da produže pravo ka Ulici Vladimira Popovića, ali će moći da se uključe na Most na Adi

BEOGRAD - Zbog betoniranja noseće konstrukcije sutra od 7 do 12 časova doći će do zatvaranja za saobraćaj dela Ulice Jurija Gagarina (između Ulice antifašističke borbe i Mosta na Adi) u smeru od Ulice antifašističke borbe ka Mostu na Adi. Zbog ovih radova u navedenom periodu biće onemogućeno vozilima koja se kreću Ulicom Jurija Gagarina da produže pravo ka Ulici Vladimira Popovića, ali će moći da se uključe na Most na Adi, saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj.Alternativna trasa u smeru od Ulice Jurija Gagarina ka Ulici Vladimira Popovića tokom izvođenja radova je: Jurija Gagarina - Antifašističke borbe - Bulevar Milutina Milankovića - Vladimira Popovića.

U navedenom vremenskom periodu vozila javnog gradskog prevoza sa linije 60 će u smeru ka Zelenom vencu od raskrsnice Ulice antifašističke borbe i Jurija Gagarina do Brankovog mosta saobraćati Ulicom antifašističke borbe, Bulevarom Milutina Milankovića, Milentija Popovića i Bulevarom Mihajla Pupina. Na izmenjenom delu trase vozila sa linije 60 koristiće postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na sve vozače da prilagode kretanje vozila uslovima u zoni radova i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track