OBDANIŠTE: Eksplodirala peć za pecivo, kuvarica se nagutala dima

Voždovac

OBDANIŠTE: Eksplodirala peć za pecivo, kuvarica se nagutala dima

Beograd -
U eksploziji peći za pecivo u vrtiću na Voždovac niko nije povređen osim kuvarice koja se nagutala dima, a deca koja su se nalazila u drugom delu zgrade nisu povređena niti evakuisana

BEOGRAD-U eksploziji peći za pravljenje peciva u zgradi kuhinje gde se nalazi vrtić „ Diznilend“ u ulici Admirala Vukovića 5 na Voždovcu na svu sreću niko nije na povređen od dece i zaposlenih, a kuvarica koja se nagutala dima iz predostrožnosti je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.Eksplozija peći, koja radi na neku vrstu ulja dogodila se oko 11 sati. Radnica u trenutuku eksplozije bila je u prostoriji pored. Ona na svu sreću u eksploziji nije povređena, ali se nagutala dim koji je nastao od posledica eksplozije zbog čega je pozvana Hitna pomoć.

Zaposleni su sami uspeli da ugase požar i vatrogasci nisu pozivani, a od detonacije stradala su dva manja prozora i lim, dok nijedno dete nije bilo ugroženo jer su se nalazili u drugom delu zgrade.Inače eksplozija se dogodila u kuhinji gde se priprema hrana za sve vrtiće na teritoriji opštine Voždovac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track