NASTRADALO DETE: Građani blokirali put kod Obrenovca

Saobraćajka

NASTRADALO DETE: Građani blokirali put kod Obrenovca

Beograd -
Povređivanje dečaka (12) na koga je naletelo vozilo dok je prelazio Obrenovački put bilo je povod meštanima Mislođina da blokiraju saobraćaj na sat vremena kako bi ukazali na ovaj problem

BEOGRAD- Dečak D.A. (12) teško je povređen oko 12 sati na Obrenovačkom putu na stanici Mislođin pomoćna kada je pokušao da pređe ulicu i stigne na autobus.

Nesreća se dogodila kada je vozač autobmobila, koji je obilazio autobus na stajalištu na samom putu naleteo na dečaka i pokosio ga.

Brzom reakcijom Hitne pomoći dečak je prevezen u Urgentni centar gde su smu konstatovane teške telesne povrede prelom potkolenice, desne ruke i potres mozga.

Revoltirani meštani Mislođina izašli su oko 17 časova na Obrenovački put i blokirali ga na sat vremena, najavljujući da će svaki dan na sat vremena blokirati saobraćaj dok problem na ovoj deonici ne bude rešen u potpunosti.

Građani su rekli da su se već povodom ovog pitanja obraćali direkciji za saobraćaj, ali da nisu dobili nikakv odgovor.

Komisija za bezbednost saobraćaja opštine Obrenovac izašla je i razgovarala sa građanima kako bi se ovaj problem najhitnije rešio i da će oni ići ponovo sutra u Direkciju za saobraćaj Grada beograda kako bi se ovaj problem najhitnije rešio, iako su imali uveravanja da bi taj problem obeležavanja puta trebalo biti rešen do kraja ove godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja