Najnovije vesti

Za vikend smotra pčelara na Beogradskom sajmu

Beograd

Za vikend smotra pčelara na Beogradskom sajmu

Beograd
Smotra pčelarstva "Državni pčelarski sajam" koja ima izložbeni i prodajni karakter biće održan 9. i 10. februara na Beogradskom sajmu

BEOGRAD - Smotra pčelarstva "Državni pčelarski sajam" biće održan 9. i 10. februara na Beogradskom sajmu.Sajam ima izložbeni i prodajni karakter, održava se jednom godišnje, osnovan je 2009. godine, a za posetioce je ulaz besplatan, najavio je projekt menadžer Beogradskog sajma Aleksandar Pavić.Radno vreme sajma biće u subotu 9. februara od 09.00 do 20.00 sati, a u nedelju 10. februara o 09.00 do 18.00 sati, rekao je on.

Kako je navedeno na internet sajtu Saveza pčelarskih organizacija Srbije, koji je organizator pčelarskog sajma u Hali 3 na Beogradskom sajmu, ovu manifestaciju će pratiti izložba pčelarskih fotografija pčelara.

Prvog dana sajma, nakon svečanog otvaranja, predviđeno je održavanje stručnog seminara pod nazivom "Kad znanje puni jedra" kao i panela o daljinskoj kontroli prinosa i zaštiti košnica od krađe.

Za drugi dan, u pre podnevnim satima, najavljeno je predstavljanje prijavljenih inovacija koje će imati takmičarski karakter, a zatim će uslediti dodela pehara pobednicima takmičenja - za prvo, drugo i treće mesto.

Organizatori su najavili i besplatnu degustaciju meda za decu, a svako dete koje bude prisustvovalo "medenoj zabavi" dobiće na poklon pamučnu majicu.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...