Rakovica, Vračar i Zemun u utorak i sredu bez vode

Planirani radovi

Rakovica, Vračar i Zemun u utorak i sredu bez vode

Beograd -
Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je cisterna

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u beogradskim opštinama Rakovica, Vračar i Zemun potrošači u pojedinim ulicama će tokom narednih dana ostati bez vode.

Kako je saopštio "Beogradski vodovod", zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Rakovica u utorak od 8 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u naseljima Kanarevo Brdo, Miljakovac 1 i 2 i Kneževac.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u sredu 13. marta od 9 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Gospodara Vučića između ulica Maksima Gorkog i Veljka Milićevića i Maksima Gorkog između ulica Sime Igumanova i Gospodara Vučića.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, od srede 13. marta u 22 sata do četvrtka 14. marta u 24 časa bez vode će ostati potrošači u Ulici Svetozara Miletića. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

"Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove završe u najavljenom roku", navedeno je u saopštenju.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na www.bvk.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track