Saobraćaj pojačan na svim prilazima gradu

Zastoja nema

Saobraćaj pojačan na svim prilazima gradu

Beograd -
Saobraćaj je pojačan na Pančevačkom, odnosno Zrenjaninskom putu, Ibarskoj i Savskoj magistrali i na Smederevskom putu ka centru grada počev od Mokrog Luga, odnosno Kaluđerice

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu je pojačan na prilazima gradu, ali se zasad obavlja bez zadržavanja, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Saobraćaj je pojačan na Pančevačkom, odnosno Zrenjaninskom putu, Ibarskoj i Savskoj magistrali i na Smederevskom putu u pravcu prema centru grada počev od Mokrog Luga, odnosno Kaluđerice, rekao je Ivetić.

Mali zastoj u saobraćanju trolejbusa postojao je na Trgu Republike, odnosno Kolarčevoj ulici, zbog radova, rekao je Ivetić.

Zastoj je otklonjen i saobraćaj je normalizovan oko 06.10 časova, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Sloba Mirković.

Zbog kvara na kontaktnoj mreži jutros od 5.30 do oko 06.10 časova u zastoju su bili trolejbusi na linijama 19, 21, 22, 28, 29 i 41, rečeno je u informativnoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.327 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 144 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.089 autobusa, izjavio je dežurni dispečer GSP Beograd Dejan Vuković.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 620 polazaka, dok je "Lasta" planirala da 589 vozila ostvare 6.241 polazak, rečeno je u dispečerskim službama tih preduzeća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track