Muškarac uboden jutros nožem kod Beograđanke
Foto: Zorana Jevtić

Ugao Resavske i Masarikove

Muškarac uboden jutros nožem kod Beograđanke

Beograd -
Zadobio je ubodnu ranu u predelu desne polovine grudnog koša i prevezen je na odeljenje za reanimaciju

BEOGRAD - Muškarac star oko 33 godine povređen je nožem rano jutros oko pet časova na uglu ulica Resavske i Masarikove u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac je zadobio ubodnu ranu u predelu desne polovine grudnog koša i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Prethodno su u udesu, koji se dogodio oko četiri sata na Čukaričkoj padini, kada je vozilo udarilo u drvo, povređena dva mladića.

Mladić star oko 23 godine zadobio je razderotinu glave, povredu grudnog koša i otvorenu povredu, odnosno prelom podlaktice.

Drugi mladić star oko 25 godina zadobio je povredu glave i razderotinu oba kolena, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći i jutra obavila 107 intervencija od kojih 11 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili astmatičari, osobe sa karcinomima i šlogovima, rekla je Macura i dodala da su za 24 sata obavljene 194 intervencije od kojih 28 na javnim mestima.

Macura je savetovala srčanim bolesnicima da budu oprezni, da ne rade teške fizičke poslove i da nose sa sobom nitroglicerin i tečnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track