Obračun slomljenim flašama kod Studentskog grada

Hitna pomoć

Obračun slomljenim flašama kod Studentskog grada

Beograd -
Vremenske prilike kod meteoropata uzrokuju poremećaj sna, nemir i bolove u mišićima

BEOGRAD - Tokom noći i jutra u Beogradu se dogodio jedan saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povređena, dok su dve osobe povređene u tuči, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dve osobe su povređene u Bulevaru Zorana Đinđića, preko puta Studentskog grada, rano jutros oko 03.30 časova u tuči, odnosno obračunu slomljenim flašama, rekla je Macura.

Mladić star oko 22 godine zadobio je četiri posekotine glave, dok je druga osoba stara 21 godinu zadobila dve posekotine iza uha, odnosno jednu na potiljku. Obe osobe su prevezene neurohirurgu u Urgentni centar, istakla je Macura.

U udesu oko 22. 45 časova na Zrenjaninskom putu žena stara oko 45 godina kao pešak je zadobila prelom potkolenice, povredu i razderotinu šake i povredu glave, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 115 intervencija od kojih 17 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražile osobe sa bolovima u grudima, kazala je Macura.

Macura je savetovala da se pričuvaju kardiovaskularni i psihijatrijski bolesnici i astmatičari, ukazujući da su trenutne vremenske prilike mogle da prouzrokuju kod meteoropata poremećaj sna, nemir i bolove u mišićima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja