9 povređenih u pet udesa

Hitna pomoć

9 povređenih u pet udesa

Beograd -
Najteže povrede zadobio je devetogodišnji dečak kome je slomljen desni kuk nakon to je povređen kao pešak

BEOGRAD - Devet osoba, ukljkučujući i jednog devetogodišnjeg dečaka, povređeni su u pet saobraćajnih nesreća u Beogradu.

U petak oko 22 časa na mostu Gazela u smeru ka Šidu prevrnuo se kombi, a tom prilikom je povredio vozač, mladić od oko 25 godina, koji je prebačen u Urgentni centar.

U isto vreme na Vidikovcu kod Mekdonaldsa povređen je u udesu devetogodišnji dečak kao pešak i sa prelomom desnog kuka prebačen u Institut za majku i dete.

Na Obrenovačkom putu oko 23 časa sleteo je auto sa puta i prevrnuo se na krov, a povređen je muškarc oko 50 godina. Četiri osobe su povređene u udesu u Bulevara kralja Aleksandra ispred broja 392, muškarci stari 34, 29 i 49 godina i žena od 33, a učestvovala su tri vozila.

Udes se dogodio i jutros oko pet časova na uglu Karađorđeve i Ravničke ulice i u Bulevaru Mihajla Pupina kod broja 197, a povređene su dve osobe.

Hitna pomoć Beograda je u noći između petka i subote intervenisala ukupno 114 puta od čega 26 na javnim mestima, a najviše su se od hroničnih bolesnika javljali astmatičari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track