Polovina Terazijskog tunela zatvara se za saobraćaj

U nedelju od ponoći

Polovina Terazijskog tunela zatvara se za saobraćaj

Beograd -
Zbog radova na zameni mermernih ploča na objektu u Dečanskoj 8, za saobraćaj će u nedelju, od ponoći do 7 časova ujutro, biti zatvorena polovina Terazijskog tunela u smeru od Zelenog venca ka Dečanskoj ulici

BEOGRAD - Zbog radova na zameni mermernih ploča na objektu u Dečanskoj 8, za saobraćaj će u nedelju, 7. aprila, od ponoći do 7 časova ujutro biti zatvorena polovina Terazijskog tunela u smeru od Zelenog venca ka Dečanskoj ulici, saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj.

Tokom izvođenja radova, kroz Terazijski tunel saobraćaj u smeru od Dečanske ulice (centra grada) ka Brankovom mostu (Novom Beogradu) odvijaće se redovnom trasom, dok se vozila koja dolaze iz smera Brankovog mosta (Novog Beograda) ispred Terazijskog tunela preusmeravaju na alternativne trase kroz Prizrensku ulicu preko Terazija i Kolarčeve ulice.

Zbog navedenih radova doći će do izmena na linijama javnog gradskog prevoza koje prolaze kroz Terazijski tunel, pa će autobusi sa linija 65 i 77 u smeru od Novog Beograda ka Zvezdari kroz centar grada saobraćati delimično izmenjenom trasom: Zeleni venac - Prizrenska - Terazije - Kolarceva - Makedonska - Svetogorska i dalje redovno. U smeru od Zvezdare ka Novom Beogradu ove linije ne menjaju trasu.

Autobusi sa linija broj 16 i 95 u smeru od Novog Beograda ka centru grada saobraćaju delimično izmenjenom trasom: Zeleni venac - Prizrenska - Terazije - Kolarčeva - Trg republike - Francuska - terminus "Trg republike" - Bulevar despota Stefana i dalje redovnim trasama. U smeru ka Novom Beogradu ove linije ne menjaju trasu.

Umesto stajališta javnog gradskog prevoza "Dom omladine" u smeru ka naseljima Karaburma i Borča III autobusi sa linija broj 16 i 95 koristiće stajalište u okviru terminusa "Trg republike".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja