GUŽVA U 18: Pretukao devojku zbog zadržavanja autobusa

GUŽVA U 18: Pretukao devojku zbog zadržavanja autobusa

Beograd -
Irenu Obrenović nepoznati mladić brutalno je pretukao dok se raspravljala sa kontrolorkom BusPlus jer je navodno zadržavala autobus na stajalištu

BEOGRAD – Irena Obrenović (25) teško je povredila vrat kada ju je 3.aprila ove godine u autobusu na liniji 18 na Autkomomandi napao nepoznati mladić iznenada počeo da je davi i udara pesnicama po glavi, a da niko od putnika nije reagovao, pa čak ni policija.

Irena kaže da je sve počelo, kada je ušla u autobus na liniji 18 u naselju Braća Jerković, dok je pričala na telefon u vezi posla za koji je konkurisala, kada je zaboravila da otkuca kartu. Dok je pričala na telefon posle nekoliko stanica, nije ni primetila da je u vozilo ušla kontrola koja je od nje zatražila kartu.

- Pitala sam mogu li sada da otkucam kartu jer žurim,imam zakazano kod ginekologa.Gospođa ili gospođica sa BusPlus legitimacijom mi je rekla da ne može i da joj dam svoju ličnu kartu, što sam ja automatski odbila jer nema pravo da je traži, ispričala je Irena.

Prema njenim rečima Irena je odbila da joj da dokumente zbog čega je usledila rasprava na Autokomandi koja je trajala tri minuta.

- Na drugim vratima ,gde sam se nalazila, uleće neki NN mladić, koji je prethodno istrčao sa prvih vrata. koji me zatim automatski hvata za vrat i preti da izađem iz autobusa odmah. Ja sam se branila od njega gurajući ga od sebe, jer me je davio. Kontrolorka za to vreme izlaz iz autobusa i i daje znak vozaču da krene. Celu stanicu je on mene udarao,vređao,nazivao me svakakim imenima ,dok nisam rekla da ću pozvati policiju i izvadila mobilni telefon.Tada me je ponovo udario i razbio telefon.

Irena nastavlja priču da ju je napadač zatim uhvatio za vrat i krenuo je da je izbaci iz autobusa, kada ju je jedan muškarac odvojio nasilnika i izbacio ga iz autobusa. Irena kaže da je sišla na sledećoj stanici i pozvala policiju.

Irena tvrdi da je policija je odbila da izađe na teren, i da su joj rekli da će ona biti još kriva i da odustane od svega. Ona kaže da je zatim otišla na VMA gde su joj povrede sanirane i utvrđena povreda vratnog pršljena, a lekari su je zadržali jedan dan i stavili okovratnik zbog povreda na vratu.

-Rekli su mi da će oporavak trajati najmanje mesec dana, priča Irena i ističe da su joj sa dokumentacijom u policiji obećali da će joj se javiti ako pronađu napadača. Rekli su da ne vide ni jedan razlog nije da se tako umeša i nikakvo pravo da me fizički napadne.

Incident nije registrovan

Dispečarski centar GSP Beograd tvrdi da prošle nedelje nisu imali prijavljen nijedan incident na liniji 18 navedenog dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track