Tatjana Pašić posetila Kevina Kostnera
Foto: Beoinfo

Na poziv organizatora

Tatjana Pašić posetila Kevina Kostnera

Beograd -
Na lokaciji ispred hotela Jugoslavija glavni glumac i članovi ekipe su sa čelnicima grada podelili svoje utiske o Beogradu i zahvalili im na dobijanju neophodnih dozvola za snimanje na gradskim lokacijama

BEOGRAD - Zamenica gradonačelnika Beograda Tatjana Pašić posetila je ekipu filma "Three days to kill" na poziv organizatora snimanja "Work in progress", koji u Srbiju dovodi velika imena holivudske produkcije. Glavnu ulogu u filmu tumači Kevin Kostner, a režira ga Džozef Mekginti Nikol.

Na lokaciji ispred hotela "Jugoslavija" glavni glumac i članovi ekipe su sa čelnicima grada podelili svoje utiske o Beogradu i zahvalili im na dobijanju neophodnih dozvola za snimanje na gradskim lokacijama, kao i na angažovanju gradskih komunalnih službi.

"Grad Beograd postaje sve zanimljivija lokacija za velike filmske produkcije i u tome leži veliki potencijal za razvoj naše međusobne saradnje u narednom periodu. Ono što je potrebno jeste da se na neki način uredi ova oblast, da se svima koji žele da snimaju u Beogradu ponude slični uslovi, kao i da se smanji birokratska procedura za dobijenje neophodnih odobrenja. Nadam se da će grad Beograd, kao i do sada, biti dobar domaćin svojim gostima i da će iz njega gospodin Kostner, ali i cela ekipa, poneti lepe utiske", rekla je Tatjana Pašić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track