POGINULA: Autobus pregazio staricu na Dorćolu
Foto: Zorana Jevtic

Nesreća

POGINULA: Autobus pregazio staricu na Dorćolu

Beograd -
Prema rečima očevidaca žena je pokušala da uđe na prednji ulaz kada je vozač autobusa već počeo da zatvara vrata, zbog čega se zaglavila

BEOGRAD - Verica V. (78) je poginula danas nešto pre 10 sati, na Dorćolu dok je pokušavala da uđe u autobus na liniji 26 na stanici koja se nalazi na uglu Višnjićeve i Dušanove.

Za sada nisu poznate sve okolnosti pod kojima je došlo do nesreća, a policija ispitje vozača. Prema nezvaničnim saznanjima, on tvrdi da nije video da je pregazio ženu.Prema prvim informacijama koje su se pojavile na agencijama žena je poginula dok je pokušavala da uđe u autobus.Lekari Hitne pomoći došli su na lice mesta, međutim mogli su samo da konstatuju smrt.Nakon nesreće vozilo je odvezeno na tehnički pregled.

U Hitnoj pomoći su rekli da su lekari te službe odmah konstatovali smrt.

"Smrt je konstatovana na licu mesta", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nesreća se dogodila u Ulici cara Dušana, između Višnjićeve i Kralja Petra, kod broja 44, nešto pre 10 časova. Nju je udario autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd". Uviđaj je u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track