TUČA: Putnik gurao i izgrebao kontrolorku Bus plusa

Incident na liniji 95

TUČA: Putnik gurao i izgrebao kontrolorku Bus plusa

Beograd -
Odbivši da izađe iz autobusa, muškarac je uz uvrede uhvatio K.S. za ramena, odgurnuo je više puta, pri čemu je kontrolorka zadobila povredu ramena i ogrebotine po rukama

BEOGRAD- Nepoznati muškarac je oko 18 sati fizički napao kontrolorku Bus plusa K.S. u autobusu na liniji 95 u blizini stajališta Jovana Avakumovićam, saopštio je Bus plus.

On je kontrolorku prvo odgurnuo više puta povredivši joj rame, a potom je i izgrebao po rukama, navodi se u saopštenju.

"Muškarac je kod sebe imao dve nepersonalizovane karte za prevoz za koje je pri kontroli utvrđeno da nisu očitane. Putnik je odbio da ustupi dokumenta kako bi mu bila ispisana doplatna karta ili opomena, nakon čega ga je kontrolorka zamolila da napusti vozilo", naveo je Bus plus.

Odbivši da izađe iz autobusa, muškarac je uz uvrede uhvatio K.S. za ramena, odgurnuo je više puta, pri čemu je kontrolorka zadobila povredu ramena i ogrebotine po rukama.

"Muškarac je nastavio da maltretira kontrolorku i na samom stajalištu, pokušavši da uđe u sledeći autobus i nastavi vožnju", naveo je Bus plus.

Na mesto događaja ubrzo je stigla i policija koja je privela napadača, a K.S. je prebačena u Urgentni centar na pregled.

"Napominjemo da je od početka godine zabeleženo više od 20 napada na kontrolore, od čega je pet napada na kontrolorke Bus plusa. Najoštrije osuđujemo napade na kontrolore i još jednom se zahvaljujemo svim putnicima koji poštuju njihov rad, kao i pravila koja važe u javnom gradskom prevozu", piše u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track