BEOBUS: Osuđujemo napad i tražimo još oštriju kontrolu Bus plusa
Foto: Nemanja Pančić

Gradski prevoz

BEOBUS: Osuđujemo napad i tražimo još oštriju kontrolu Bus plusa

Beograd -
Beobus je ponovo naglasio da pruža punu podršku kontrolorima Bus plusa i zahteva da se kontrola u vozilima gradskog prevoza drastično pojača, jer će se samo time poboljšati naplata karata i sačuvati vozni park

BEOGRAD – Kompanija „ Beobus“ jedan od najvećih privatnih prevoznika u javnom gradskom prevozu Beograda, oštro je osudila napad na kontrolora Bus plusa koji se dogodio u četvrtak na liniji 95.

Beobus je ponovo naglasio da pruža punu podršku kontrolorima Bus plusa i zahteva da se kontrola u vozilima gradskog prevoza drastično pojača, jer će se samo time poboljšati naplata karata i sačuvati vozni park, kako privatnih prevoznika tako i GSP, kaže Beobus u svom saopštenju.

Naime Beobus dodaje i da se osuđuje bilo kakvo fizičko nasilje prema bilo kom učesniku prevoza, a posebno prema onima kojima je to radno mesto i zahteva da se pojača nadzor, identifikuju i procesuiraju izgrednici koji su skloni napadima u vozilima javnog prevoza.

Na kraju saopštenja Beobus dodaje da poboljšanje prevoza nije moguće, bez plaćanja karte i da će biti pružena puna podrška unapređenju sistema javnog gradskog prevoza putnika u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track