BATAJNICA: Posle svađe sa devojkom legao na put da ga zgazi auto?!
Foto: Vikipedija

Hitna pomoć

BATAJNICA: Posle svađe sa devojkom legao na put da ga zgazi auto?!

Beograd -
Sumnja se da je mladić na ulazu u Batajnicu pokušao samoubistvo posle svađe sa devojkom. Jutros u 6.15 časova mladić (20) u autobusu GSP zadobio je povrede glave

BEOGRAD - Na Starom batajničkom putu, na ulazu u naselje Batajnica, noćas je jedan mladić zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći i sa otvorenom povredom glave hitno je prebačen u Urgentni centar gde se lekari bore za njegov život, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Sumnja se da je mladić od oko 26 godina u 1.55 sati pokušao samoubistvo tako što je legao na kolovoz posle čega je jedno vozilo prešlo preko njegovog tela i nanelo mu povrede opasne po život, navodi Macura.

Nezvanično, Nikola G. je nešto pre dva časa po ponoći legao na kolovoz posle svađe sa devojkom. Pregazio ga je auto nepoznate registracije čiji vozač nije sačekao policiju.

Sinoć, u 20.32 sata, na uglu ulica Ustaničke i Vojislava Ilića oboren je pešak, devojka od 16 godina koja je sa povredama glave prebačena u Urgentni centar.

Tokom noći, u 3.52 sati u Krušedolskoj ulici u saobraćajnoj nesreći muškarac od 51 godine zadobio je lakše povrede, a jutros u 6.15 časova jedan mladić od 20 godina u autobusu GSP-a zadobio povrede glave, ali nije gubio svest i zbrinut je u Urgentnom centru.

Potekle noći Hitna pomoć je imala 112 intervencija od kojih 20 na javnom mestu, navela je Macura.

http://www.youtube.com/watch?v=g_nH846QREw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track