Antić: SPS zadovoljan rezultatom u Zemunu

Antić: SPS zadovoljan rezultatom u Zemunu

Beograd -
Na ovim izborima ostvarili smo skoro 70 odsto bolji rezultat nego pre četiri godine, dobili nekoliko hiljada glasova više i osvojili duplo veći broj, odnosno osam odborničkih mandata naspram četiri koliko smo imali do sada", rekao je Antić

BEOGRAD - Predsednik beogradskih socijalista Aleksandar Antić izjavio je u nedelju veče da je zadovoljan rezultatom koji je ta stranka postigla na danas održanim lokalnim izborima u Zemunu.

"Na ovim izborima ostvarili smo skoro 70 odsto bolji rezultat nego pre četiri godine, dobili nekoliko hiljada glasova više i osvojili duplo veći broj, odnosno osam odborničkih mandata naspram četiri koliko smo imali do sada", rekao je on.

Prema saopštenju socijalista, Antić smatra da izborni rezultat te stranke pokazuje da građani vrednuju njen rad.

"Kao predsednik Gradske organizacije SPS Beograda želim da čestitam Srpskoj naprednoj stranci na ubedljivoj pobedi i odličnom izbornom rezultatu koji su postigli u Zemunu", rekao je on.

Opštinska izborna komisija u Zemunu saopštila je da je, prema dosadašnjim podacima sa 19 od ukupno 106 biračkih mesta, Srpska napredna stranka osvojila 36 od 57 odborničkih mandata, a da je druga koalicija oko socijalista sa osam mandata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track