Dečak (8) povređen na Petlovom brdu

Hitna pomoć

Dečak (8) povređen na Petlovom brdu

Beograd -
Osmogodišnji dečak povređen je na Petlovom brdu u 22.30 u Nićifora Ninkovića. Pevezen je na Institut majka i dete s tupim povredama grudnog koša i leve butine

BEOGRAD - Osmogodišnji dečak povređen je na Petlovom brdu u 22.30 u Nićifora Ninkovića. Pevezen je na Institut majka i dete s tupim povredama grudnog koša i leve butine.

U 19.00 na uglu između Kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra u saobraćajnoj nesreći povređena je ženska osoba (27). Zbog tupih povreda glave prevezena je u Urgentni centar, kao i žena (77) kojoj je oko 19.30 u ulici Delovi u Resniku povređen kuk. Oko 21 sat na Novom Beogradu kod Meka u Narodnih heroja povređena je ženska osoba (33) pri padu sa skutera. Ona je sa predlomom potkolenice prevezena u Kliničko bolnčki centar Zemun. U nesreći koja se dogodila pola sata kasnije u Južnom bulevaru nije bilo povređenih.

Nešto posle 22 sata u Vojvođanskoj ulici, između balona i pilane, muškarac (35) zadobio je tupe povrede glave i obe potkolenice, zbog čega je prevezen na dalje lečenje u dežurnu zdravstvenu ustanovu. Ekipe Hitne pomoći su noćas intervenisale 117 puta, od toga 36 puta na javnom mestu, rekla je Macura i dodala da su se službi 194 najviše obraćali astmatičari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track