PANIKA: Otpadaju delovi Terazijskog tunela!

U centru grada vozači umalo stradali

PANIKA: Otpadaju delovi Terazijskog tunela!

Beograd -
S luka građevine na izlazu ka Zelenom vencu počeli su da otpadaju komadi betona. „Beograd put“ slagao i rekao da se ruši zgrada

BEOGRAD - Panika među vozačima zbog urušavanja.Deo Terazijskog tunela juče je počeo da se urušava, a otpali delovi izazvali su zastoj u saobraćaju i paniku među vozačima. Na izlazu iz tunela ka Zelenom vencu otpalo je parče kamenog dela s njegovog luka, a bilo je i onih koji nisu uspeli da izbegnu odron.

- Išao sam s Novog Beograda i kad je trebalo da izađem iz tunela, osetio sam da mi je nešto palo na auto. Odmah sad se zaustavio i zaprepastio se kad sam na krovu automobila video parče kamena - kaže Milan P., koji se vraćao s posla.NemogućeDrugi vozač koji je pozvao našu redakciju rekao je da je video kako otpadaju delovi građevine i da su umalo izazvali sudar jer su vozači hteli da izbegnu da im kamenje ne padne na auto.- Ko su nadležni, da li neko nešto radi u ovom gradu?! Pa ljudi su mogli da izginu - kaže naš sagovornik. Kad smo kontaktirali s nadležnima u JKP „Beograd put“ kako bismo saznali zašto niko nije reagovao i kako je uopšte moglo da dođe do urušavanja tunela, rekli su nam da im je radno vreme do 15 časovae. Pošto smo im saopštili da ćemo to i objaviti, portparolka ovog JKP nam je rekla da nije do njih:- To se ne urušava tunel, već zgrada iznad tunela, tako da to nije u našoj nadležnosti.NemogućePošto smo im objasnili da iznad nema nijedne zgrade i da se lepo vidi da se kruni tunel i da otpadaju delovi s njega, rekla nam je da će proveriti i poslati ekipu da vide o čemu je reč.- Prosto je nemoguće da se to dešava jer smo sve sredili pred Beogradski maraton. Čak smo i pločice prali. Ali ako vi kažete da je tako, sve ćemo proveriti - rekla nam je PR.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track